Leiderschapstraining met paarden

Leiderschapstraining met paarden

Leiderschapstraining met paarden

Focus op de groei van de manager/leidinggevende

Is deze training iets voor jou?

Deze leiderschapsopleiding is iets voor jou als je wil groeien in leidinggeven. De opleiding is geschikt voor beginnende leidinggevenden, maar ook voor managers die al jarenlang in hun rol werken. Er zijn altijd wel vlakken waarop jij jezelf kan verbeteren.

Wat houdt deze opleiding in?

We gaan op zoek naar de werkgebieden waarop we je sterker kunnen maken. Het maakt hiervoor niet uit hoeveel je al weet van leidinggeven. We doen oefeningen met de paarden, waardoor je inzicht krijgt in jouw leiderschapsstijl. De paarden zetten je in je kracht als leider.

Tijdens de opdrachten blijf je naast het paard. Denk aan oefeningen waarbij je het paard moet leiden. Paarden zijn heel gevoelig voor leiderschapskwaliteiten en daardoor merk je snel waar je nog aan kan werken.

De training wordt individueel en in groepsverband gegeven.

Waarom met paarden?

Paarden zijn de meesters in leiderschap en communicatie. Een kudde is afhankelijk van hun leider. Zij hebben geen problemen met hun rol binnen de kudde. Ieder paard kent en aanvaardt zijn rol, zonder jaloezie, achterdocht of machtsstrijd. Hoe mooi zou het zijn als dit ook op het werk gebeurd?

“The speed of the leader determines the pace of the pack”

Ralph Waldo Emerson

Wat mag je als resultaat verwachten?
Neem vrijblijvend contact op

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij beantwoorden al jouw vragen over leiderschapstrainingen met paarden.