Coaching en workshops met paarden

In draf naar jouw verdere ontwikkeling

Teambuilding

Een teambuilding waarbij ontspanning en fun centraal staan? Ontdek teambuilding met paarden. Je gaat samen met je collega’s op zoek naar verbinding.

Business coaching

Functioneer je nog niet op je best in je rol op het werk? Heb je het moeilijk met de verschillende verwachtingen en deadlines? Wij helpen je graag verder.

DISC en drijfveren analyse

De DISC en drijfverenanalyse geeft inzicht in je gedrag én in je motivatie. Tussen onze coaches voel je wat dat in de praktijk betekent.

Welzijn op het werk

Wat heeft iemand nodig om zich goed te voelen op het werk? Onderzoek het, samen met de paarden als co-coach. Krijg inzicht in jouw professionele profiel!

Wat doet Equi Armentum voor jou?

Equi Armentum is Latijn voor Paardenkudde. Wij bieden coaching en workshops met behulp van paarden aan. Dit doen wij in de vorm van individuele coaching en groepswerk. Je werkt naast het paard met een coach aan de knelpunten waar jij tegenaan loopt. We doen oefeningen met, maar ook zonder paard.

Onze kudde zetten we in voor opleidingen, individuele coaching en workshops. Iedere persoon is uniek en daarom werken we met modules op maat. Ervaring met paarden is niet vereist. Wij zorgen dat je rustig kennis maakt met de kudde en begeleiden je hierin.

Bij ons krijg je de kans om op een veilige manier te werken met paarden, ook als je het een beetje spannend vindt. Niet in een wit kantoortje of in een saaie opleidingsruimte, maar midden in de natuur. Want dat is waar je volledig tot ontspanning komt en alle stress laat gaan.

"Some horses will test you, some will teach you and some will bring out the best in you."

Neem vrijblijvend contact op

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij beantwoorden al jouw vragen over paardencoaching.