Business coaching met paarden

business coaching

Wat houdt het in om met paarden aan zakelijke vaardigheden te werken?

Tijdens een business coaching met paarden ligt de focus op het aanscherpen van vaardigheden die je nodig hebt in je job. Vaardigheden die jou helpen om het verschil te maken als leidinggevende of als sterke schakel in je team.

  • Hoe worden je prestaties performanter?
  • Hoe hak je knopen door?
  • Hoe neem je moeilijke beslissingen?
  • Hoe geef je duidelijke boodschappen – inclusief het bewaken van grenzen?
  • Hoe kun je beter luisteren naar (of begrijpen) wat er rondom je gebeurt?
  • Hoe stuur je heel uiteenlopende persoonlijkheden samen naar een gemeenschappelijk doel?
  • Hoe laat je hen schitteren?

Samen met de paarden werken we rond deze vragen. Door hun directe en niet veroordelende acties en reacties ga je je antwoorden voelen. 

Wat mag je verwachten?

Hanneke van den Berg
Hanneke van den BergDeelnemer
Read More
Ik heb Mia leren kennen als een zeer vriendelijke maar toch pittige dame met enorm veel kennis op gebied van business coaching. Met behulp van Mia haar coaching sessies heb ik flinke stappen kunnen maken in het bedrijfsleven. Ook heeft zij mij het “duwtje in de rug” gegeven om mij uit mijn comfort zone te laten stappen en dit heeft mij gevormd tot de persoon wie ik nu ben. Iemand die met veel meer zelfvertrouwen in het (bedrijfs)leven staat en daar ben ik haar enorm dankbaar voor!

Voor wie is business coaching met paarden?

Coaching met paarden is niet alledaags. Ons kantoor heeft geen muren. We gebruiken geen post-its. En dat is ook niet waarnaar jij op zoek bent. Toch? Je wilt blijven groeien in je job en met je team.

  • Je houdt van het doorgronden van een situatie, van het doorstoten naar een nieuw niveau. Hands-on, no-nonsense.
  • Je voelt, misschien zonder te weten waarom, dat paarden ook zonder woorden, veel te vertellen hebben.
  • Wat dat precies is, is aan jou om te ontdekken.
Hoe verloopt het praktisch?
Over de coach

Coaching met paarden is Mia’s passie. Als gediplomeerd leiderschapscoach en met jarenlange ervaring als leidinggevende op verschillende levels heeft ze een hele gereedschapskist vol tools om coachingtrajecten succesvol te doorlopen.

Op het vlak van coaching met paarden is Mia zelf ervaringsdeskundige: “Door het werken met paarden ben ik meer empathisch geworden en kan ik beter actief luisteren.” Deze ervaring deelt ze graag met jou.

Neem vrijblijvend contact op

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Boek een eerste kennismakingssessie of neem contact op voor meer informatie over dit aanbod.