Disc en drijfveren training, met paardenproefsessie

disc en drijfveren analyse

Wat wordt er aangeboden in de disc en drijfveren training?

Heel wat mensen kennen de DISC ‘kleuren’ analyse, die inzicht geeft in hoe je iets doet (je gedrag). De drijfverenanalyse is minder bekend en legt bloot waarom je iets doet (motivatie).

Equi Armentum biedt beide aan omdat ze samen een waardevol kompas vormen voor persoonlijke groei en professionele ontwikkeling. Inzicht in welke kleur je bent – met bijbehorende eigenschappen – geeft als het ware een houvast in je verdere groei.

De analyse stelt je in staat om bewuste stappen te zetten in het versterken van je leiderschap, communicatie en effectiviteit in zowel je persoonlijke als in je professionele omgeving.

Omdat we bij Equi Armentum houden van een gezonde reality check, toetsen we de analyse meteen aan onze no nonsense coaches: de paarden. Zo voel je meteen in de praktijk wat de analyse betekent.

De DISC- en/of drijfverentest wordt aangeboden als een traject van meerdere sessies (onderling te bepalen).

Wat mag je verwachten?

De coach aan het woord
De coach aan het woordMia Van den Broeck
Read More
Inzicht krijgen in je team met de disc en drijfveren analyse, is als kijken met een andere bril. Plots zie je de dingen zo gebeuren en begrijp je waarom de groepsdynamiek is zoals die is. En als we dan na de analyse naar buiten gaan, weet je pas echt wat het betekent in de werkelijkheid. Een paard ziet die kleuren niet, het reageert meteen op je gedrag.

Voor wie is de disc en drijfveren training?

Hoe verloopt het praktisch?
Neem vrijblijvend contact op

Neem contact op voor meer informatie over de disc en drijfveren training of boek meteen je plekje.