Welzijn op het werk

mentaal welzijn

Wat houdt coaching voor welzijn op de werkvloer in?

Je goed voelen op het werk is de basis om goed te kunnen functioneren. Wie zich goed voelt op het werk kan zich beter ontplooien, beter de job invullen en de rest van het team positief beïnvloeden. In dit coaching aanbod gaan we op zoek naar wat iemand nodig heeft om zich goed te voelen op het werk en wat dat betekent.

  • Is er voldoende ondersteuning?
  • Hoe zit het met de emotionele belasting van de job?
  • Ligt de werkdruk (te) hoog?
  • Hoe wordt omgegaan met grenzen?
  • Kunnen beslissingen autonoom worden genomen?
  • Wat met stress?

Samen met de paarden als co-coach onderzoeken we deze vragen en bieden we antwoorden op hoe het verworven inzicht kan worden omgezet in aanpassingen die een werkelijk verschil maken.

Wat mag je verwachten?

Nancy G.
Nancy G.
Read More
Eens in de wei merkte ik hoe rustig en liefdevol de paarden waren, en hoezeer ik in het moment kwam. Door de reactie van de paarden op mijn handeling, ontving ik een duidelijk signaal. I haal het beeld nog regelmatig voor me, het visuele helpt me om de boodschap te onthouden.
Bart M.
Bart M.
Read More
Mia heeft mij begeleid tijdens mijn carrière-switch. Tijdens dit traject kwamen o.m. communicatie en het managen van verwachtingen aan bod. Echt een aanrader!
Previous
Next

Voor wie is het programma "coaching welzijn op het werk"?

  • Iemand heeft net promotie gemaakt waardoor de job veeleisender is.
  • Een verandering of zware periode in het privéleven werkt door in de job.
  • Jij of je teamleden lijken soms telkens opnieuw tegen dezelfde steen te stoten en je zoekt een manier om daaruit te ontsnappen.

Een hoog aanpassingsvermogen is onlosmakelijk verbonden aan de job. Als teamleider wil je de draagkracht van je medewerkers vergroten zodat je teamleden hun job op een duurzame manier kunnen volhouden. Je kent de risico’s van te hoge werkdruk en de gevolgen die dat kan hebben voor de prestaties en de gezondheid. Je wil daarom inzetten op welzijnscoaching die echt aankomt.

Wat praktische zaken
Over de coach

Coaching met paarden is Mia’s passie. Als gediplomeerd leiderschapscoach en met jarenlange ervaring als leidinggevende op verschillende levels heeft ze een hele gereedschapskist vol tools om coachingtrajecten succesvol te doorlopen.

Op het vlak van coaching met paarden is Mia zelf ervaringsdeskundige: “Door het werken met paarden ben ik meer empathisch geworden en kan ik beter actief luisteren.” Deze ervaring deelt ze graag met jou. 

Neem vrijblijvend contact op

Contacteer ons voor meer informatie of om deze inzichtvolle coaching te boeken.