Business coaching

Business Coaching

Doel van Business Coaching

Focus op wat jij nodig hebt om in je rol te komen

Wanneer is deze opleiding iets voor jou?

Heb je een nieuwe rol gekregen op je werk? Weet je niet hoe je moet omgaan met alle verwachtingen? En heb je moeite met het managen van deadlines? Dan is deze business coaching met paarden zeker iets voor jou.

Wat houdt deze business coaching in?

Waar loop jij tegenaan in je werk? Dat is de grote vraag die centraal staat. Tijdens de coaching gaan we op zoek naar waar jouw kracht ligt. Zodat jij sterker wordt in je nieuwe rol op je werk. We starten met een kennismakingsgesprek en gaan daarna een individueel traject aan.

Wat mag je als resultaat verwachten?

Hanneke van den Berg

Ik heb Mia leren kennen als een zeer vriendelijke maar toch pittige dame met enorm veel kennis op gebied van business coaching. Met behulp van Mia haar coaching sessies heb ik flinke stappen kunnen maken in het bedrijfsleven. Ook heeft zij mij het “duwtje in de rug” gegeven om mij uit mijn comfort zone te laten stappen en dit heeft mij gevormd tot de persoon wie ik nu ben. Iemand die met veel meer zelfvertrouwen in het (bedrijfs)leven staat en daar ben ik haar enorm dankbaar voor!

Neem vrijblijvend contact op

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij beantwoorden al jouw vragen over business coaching met paarden.