Teambuilding met paarden

Teambuilding met paarden

Ben je op zoek naar een leuke teambuildingsactiviteit waarbij ontspanning en fun centraal staan? Denk dan eens aan teambuilding met paarden. Je gaat samen met je collega’s in de natuur op zoek naar verbinding.

Paarden zijn imposante dieren, waar je niet elke dag mee te maken krijgt. Zeker niet op kantoor of binnen je werk. Kies voor een origineel bedrijfsuitje en kom bij Equi Armentum voor een teambuilding met paarden. Het is leerzaam, leuk en een avontuurlijke belevenis

teamcoaching met paarden

Paarden zorgen voor verbinding

Een bedrijfsuitje zorgt voor een betere sfeer binnen je teams. Collega’s leren elkaar beter kennen en er worden nieuwe vriendschappen gesloten.

Paarden zorgen voor een versnelling van dit proces, doordat ze het team opnemen in de kudde. Hierdoor worden de teamverbanden snel zichtbaar. Het paard geeft je directe feedback, waardoor je snel ziet hoe het team in elkaar zit. Denk hierbij aan de groepsdynamiek, de rol van non-verbale communicatie en thema’s als leiderschap.

Hoe werkt het?

Tijdens de teambuilding gaan we aan de slag met onze paarden. Je voert samen speelse oefeningen uit. Dit gebeurt altijd naast het paard. Hierbij staan plezier en ontspanning centraal.

Je bent lekker buiten in de natuur en komt hierdoor los van de werkcultuur. Daardoor krijg je veel nieuwe energie. De paarden geven je waardevolle inzichten over de samenwerking in het team. Samen met je collega’s doe je een nieuwe ervaring op waar je nog lang over napraat!

Kies voor een teambuilding op maat

Waar willen je aan werken? Wat zijn de ideale ingrediënten voor je bedrijfsuitje? Laat het ons weten en we maken graag een programma op maat. Neem contact op voor een unieke teambuilding bij Equi Armentum.