Autisme coaching met paarden

Wij coachen kinderen, jongeren en volwassenen met autisme met behulp van paarden:

Dit zijn enkele kenmerken van ASS. Door onze aanpak met de paarden, leer je omgaan met vaak voorkomende uitdagingen. Onze autisme coach werkt tijdens de sessie samen met jou en het paard. Vind je paarden een beetje eng? Dat geeft niet. We doen alles in jouw tempo en je blijft bij alle oefeningen met beide benen op de grond.

autisme coaching paarden

Waarom kiezen we voor paardencoaching bij autisme?

Paarden maken geen onderscheid tussen mensen. Daardoor zien ze jou niet als iemand met ASS, maar gewoon als een mens! Hierdoor ontspan je je gemakkelijker en leer je vertrouwen krijgen in een veilige omgeving.

Paarden zijn prachtige dieren en hebben een rustgevende werking op mensen. Ze zijn altijd eerlijk, zien je zoals je echt bent en oordelen niet. Je doet het in de ogen van een paard nooit verkeerd. Hierdoor kun je ├ęcht jezelf zijn.

Je bent namelijk goed zoals je bent! Paarden willen je niet veranderen, maar willen er vooral voor je zijn. Ze geven je graag liefde en vriendschap.

Wist je al dat…

De voordelen van autisme coaching

De onvoorwaardelijke acceptatie van het paard werkt rustgevend en schept vertrouwen. Dit zorgt ervoor dat:

Kennismakingsgesprek geheel vrijblijvend en gratis

Ben je benieuwd naar wat autisme coaching voor jou kan betekenen? Neem contact op voor meer informatie of plan een eerste kennismakingsgesprek in.