Paarden coaching

Wat is coaching met paarden?

Loop je ergens op vast en kom je er alleen niet uit? Wil je werken aan je persoonlijke ontwikkeling en groei? Dan is onze coaching met paarden zeker iets voor jou. Paarden coaching helpt je bij verschillende hulpvragen.

Paarden coaching is een coachingsmethode waarbij je onder begeleiding op zoek gaat naar een antwoord op je vraagstukken. Dat doe je samen met een coach en de co-coach, het paard. Paarden vervullen een belangrijke rol in deze coachingstechniek, omdat ze jouw gedrag spiegelen en je directe feedback geven.

Robbe Boone

Zeer aangename coaching alsook training in een toffe en rustige omgeving. Nogmaals bedankt aan de coach Mia voor de prima begeleiding en opvolging!

Waarom maakt Equi Armentum graag gebruik van paarden?

Hoe werkt paarden coaching?

Je voert oefeningen uit met het paard, of in de aanwezigheid van het paard. Je blijft hierbij met beide benen op de grond. Het paard reageert op jouw gedrag en geeft direct reactie.

Er is bij het uitvoeren van de oefeningen geen goed of fout. We kijken samen naar jouw gedrag en hoe het paard erop reageert. Herken je dit uit het dagelijks leven? En wat kan je daarin veranderen?

De paardencoaching is altijd buiten. Lekker in de natuur, zodat jij je volledig kan ontspannen. Zo kom je even in een andere situatie en dat geeft je de kans om patronen te doorbreken.

Het coachingstraject

We starten met een kennismakingsgesprek. Hierin maken we kennis met elkaar en met de paarden. Zo creëren we een vertrouwde omgeving en kijken we naar jouw situatie. Na ons eerste intakegesprek volgen er nog enkele sessies. Jouw traject is uniek. We sluiten het traject pas af wanneer jij er klaar voor bent.

De beschikbare trajecten op een rij:

Loop je ergens op vast en weet je niet waar dit door komt? Heb je een moeilijke tijd achter de rug en wil je hulp bij je herstel? Paarden coaching is geschikt voor alle soorten hulpvragen. Plan een intakegesprek in en we kijken samen hoe we je gaan helpen. Een individueel coachingstraject op maat is altijd mogelijk.

Kennismakingsgesprek geheel vrijblijvend en gratis

Ben je benieuwd naar wat paarden coaching voor jou kan betekenen? Neem contact op voor meer informatie of plan een eerste kennismakingsgesprek in.