Paarden coaching

Voel jij je soms futloos en heb je weinig energie?

Zit je niet lekker in je vel? Heb je het gevoel dat je vastloopt en kom je moeilijk tot beslissingen?
Dan is Paarden Coaching iets voor jou.

Coaching met paarden

Equi coaching is een coachingsmethode waarbij jij, samen met een coach en paard, op zoek gaat naar een antwoord op je vraagstukken. Je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling en groei. Met equi coaching vind je jezelf terug en krijg je weer grip op je leven. Samen werken we richting verandering, waarbij we kijken naar de korte en lange termijn. Hoe we invulling geven aan het traject? Dat bespreken we samen. Ieder equi coaching-traject is uniek.

We blijven met onze voeten op de grond, in de natuur en niet in een kantoor. Al onze oefeningen gebeuren naast het paard en niet op het paard.

Waarom coaching met paarden?

Verschillende trajecten

De individuele sessies zijn volledig op jou afgestemd. We werken aan een thema wat jij kiest en doen dat in jouw tempo. Wij bieden de volgende coachingsmogelijkheden aan:

1. Stress- en burn-out coaching

Komen volgende situaties je bekend voor?

Dan gaat onze individuele stress en burn-out coaching jou zeker helpen. Samen met onze paarden vind je de balans terug. Zodat je weer meer energie, concentratie en zelfvertrouwen krijgt.

2. Boost je zelfvertrouwen

Herken je je in het volgende?

Dan is onze assertiviteitstraining echt iets voor jou. Deze training wordt vaak gegeven in combinatie met stress- en burn-out coaching en is onderdeel van onze leiderschapstraining.

Hoe werken we?

We starten met een kennismakingsgesprek. Hierin maken we kennis met elkaar en met de paarden. Zo creëren we een vertrouwde omgeving en kijken we naar jouw situatie.

Na ons eerste intakegesprek volgen er nog enkele sessies. Jouw traject is uniek. We sluiten het traject pas af wanneer jij er klaar voor bent.

Onze tarieven:

Intake gesprek: gratis

Coachingsessie 1u: 60 euro

Coachingsessie 1,5u: 75 euro

 

Neem vrijblijvend contact op

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij beantwoorden al jouw vragen over paardencoaching.